duminică, 8 ianuarie 2012

Tort 'Locomotiva Thomas'


21 de comentarii:

  1. E absolut superb, si spun asta pentru ca imi place atat mie cat si baietelului meu care e practic indragostit de personajul tau si de desenele animate. Felicitarile noastre!

    RăspundeţiȘtergere
  2. ce superb e! ati imitat perfect tunelu e atat de frumos...

    RăspundeţiȘtergere
  3. Va multumesc, dragelor!
    De cand cu torturile, ma apropii din nou de personaje simpatice si de o lume a nevinovatiei...si imi face bine...:)
    O seara buna!

    RăspundeţiȘtergere
  4. Superb realizat!! Felicitarile mele!! Pup cu drag!

    RăspundeţiȘtergere
  5. Superb! Felicitari! Inca un tort fff reusit! Pupici!

    RăspundeţiȘtergere
  6. Arata bine. Pietrele nu stiu cum le-ai facut, insa arata foarte reale.

    RăspundeţiȘtergere
  7. Multumesc, fetelor!
    Pietrele sunt din fondant marmorat...

    RăspundeţiȘtergere
  8. Superb!Imi place ideea cu tunelul.N-am mai vazut-o pana acum.Felicitari!

    RăspundeţiȘtergere
  9. Frumos lucrat. Tort care poate participa la concursuri..Bravo!

    RăspundeţiȘtergere
  10. Nico, Mary, va multumesc foarte mult!

    RăspundeţiȘtergere
  11. Superb!Si fata dar si spatele tortului sant realizate frmos.Felicitari de la Viorica Petrovici!

    RăspundeţiȘtergere
  12. Multumesc tare mult! Numai bine!

    RăspundeţiȘtergere
  13. Ieri am facut un tort pentru cineva, si a trebuit sa-l coafez : i-am pus glazura de cioco in cap, si pe margini, un strat subtire de crema ( ca nu stiu cum sa imbrac si marginile in cioco ).
    Si peste crema, am lipit ciocolata rasa, ca sa aiba cat de cat un aspect mai de D-ne Ajuta ! Vreau sa-ti spun ca m-am chinuit de mi-au sarit ochii sa lipesc franjurii aia de cioco ! La tine m-am gandit ...

    RăspundeţiȘtergere
    Răspunsuri
    1. :) ...cu cat te-ai chinuit mai mult, cu atat a crescut valoarea 'emotionala' a tortului...Persoana pentru care l-ai facut trebuie sa fi simtit mult mai mult decat daca primea un tort cumparat...
      Cu ciocolata, povestea e mai speciala...exista niste tehnici pe care eu inca nu pot decat sa le banui...:) Am citit cate ceva, am vazut si niste filmulete, dar inca nu m-am avantat prea tare...in plus, cand lucrezi cu ciocolata, se face tare multa mizerie...:)
      Am gasit pe You Tube ceva care ti-ar putea fi de folos pentru urmatorul tort:

      http://www.youtube.com/watch?feature=endscreen&NR=1&v=3vDSUC4eyYg

      iar la urmatorul link gasesti ceva mai special...e o placere sa-l vezi pe tip lucrand:

      http://www.youtube.com/watch?v=i_e4hIeQV-g&feature=related

      Ștergere
  14. Mnah, m-am uitat : apoi ce face nenea ala , se cheama pe romaneste " risipa de ciocolata " si "arta plastica".
    Eu marturisesc spasit, ca nu m-am deranjat sa invat niciodata sa decorez prajiturile : eram mult mai interesata sa gasesc retete gustoase. Ca de mancat, le puteau manca si doar glazurate simplu ...
    Destinatara s-a bucurat de tort : cu atat mai mult cu cat femeia e asiatica, si astia nu au in traditie prajituri cu creme cum avem noi ( ei un fel de fursecuri umplute cu crema de fasole batuta si niste gogosi, Cam asta e cofetaria lor... ). Toti asiaticii sunt lesinati dupa prajiturile europene ...

    RăspundeţiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sa stii ca doar pare risipa...de fapt, surplusul de ciocolata se colecteaza...Intr-un alt filmulet era o chestie mai desteapta...un gratar pe care statea tortul...Ciocolata curgea peste tort si se prelingea intr-un recipient pus sub gratar.

      Ștergere
  15. super de frumos este draga ai mini de aur,felicitari si pupici.

    RăspundeţiȘtergere